gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Liesbeth List wordt in december 75 jaar. Het levensverhaal van de Nederlandse vedette leest als een roman, met ups en downs, maar ook met een constante factor: haar fenomenale zangtalent. List werd beroemd met Ramses Shaffy in Shaffy Chantant en vertolkte prachtige liederen van Gilbert Bécaud, Jacques Brel, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis. Als Edith Piaf veroverde zij het toneelpodium.

De biografie van List wordt opgetekend door Dave Boomkens en Richard van de Crommert. Dave Boomkens werkt als politiek adviseur op het stadhuis in Rotterdam. Richard van de Crommert werkt als journalist voor De Telegraaf. Beiden zijn groot fan van Nederlandstalige kleinkunstliedjes en van het Eurovisie Songfestival.
De auteurs spraken met Liesbeth List zelf en met diverse personen uit de persoonlijke omgeving van de zangeres, en mochten putten uit de talrijke fotoalbums uit haar glamoureuze carrière.
Door Redactie op 2017-03-29

nieuwsbrief