gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

FRAHM, NILS

ALL MELODY

Genre: Pop & Rock
Label: ERASED TAPES
Releasedatum: 26-01-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3777498
EAN: 4050486114407
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

Twee jaar was het ‘stil’ rondom Nils Frahm, muzikaal althans, want hij huurkocht en verbouwde een studio (Saal 3) in één van de ruimtes van het befaamde Oost-Duitse Funkhaus am Spree. Frahm deed de elektriciteit en bekabeling zelf en hielp mee met de betimmering.Ondertussen construeerde hij zijn eigen mengpaneel en een geheel eigen pijporgel waarmee dit nieuwe album opent.(nadat je deelgenoot bent gemaakt hoe hij zijn eigen studio binnenwandelt : -) ‘All Melody’laat het hele spectrum van Frahms talent horen. Hij beheerst ambient, dance, elektro en modern klassiek alsof ‘All Melody’ een best of album is met hier en daar wat fuzzy jazzy toevoegingen. Heel subtiel glijden de ritmes jouw spectrum als luisteraar binnen; geleidelijk verschuiven de accenten waardoor de plaat verfrissend en nieuw blijft overkomen. Muziek als reis; elke keer brengt het je verder en hoor & ontdek je weer iets anders.Iedere luisterbeurt een nieuwe etappe. Dit komt binnen via je oorschelpen maar is uiteindelijk een fysieke beleving. Schick und Pfiffig, herr Frahm!
P.S.
Sowieso een bezoek waard Funkhaus met Milchbar; Bauhaus geïnspireerde D.D.R. studio’s en concertzalen. (http://www.funkhaus-berlin.net)

Tracks

Disc 1
1. The Whole Universe Wants To Be Touched
2. Sunson
3. A Place
4. My Friend The Forest
5. Human Range
6. Forever Changeless
Disc 2
1. All Melody
2. No. 2
3. Momentum
4. Fundamental Values
5. Kaleidoscope
6. Harm Hymn

nieuwsbrief