gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

ACDA & DE MUNNIK

NAAR HUIS (COLOURED VINYL)

Releasedatum: 25-04-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3827429
EAN: 8719262004665
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

• 180 GRAM AUDIOPHILE VINYL
• INCLUSIEF INSERT MET SONGTEKSTEN
• 20-JARIG JUBILEUM UITGAVE
• VOOR HET EERST VERKRIJGBAAR OP VINYL
• GELIMITEERDE EDITIE VAN 1.000 INDIVIDUEEL
GENUMMERDE STUKS OP TRANSPARANT VINYL



Het Nederlands muziekduo bestaande uit Thomas Acda en Paul de Munnik heeft met hun popliedjes een grote schare fans opgebouwd. Het tweede studioalbum genaamd Naar Huis heeft daar zeker aan bijgedragen. Met de pakkende teksten van nummer als “Het Regent Zonnestralen” en “Niet of Nooit Geweest” drongen ze in 1998 de hitlijsten binnen. De harmonieën en begeleidende arrangementen vormen ook op dit album weer een geslaagde mix van emotionele verhalende nummers en slimme grappige passages. Zelfs een bluesy gitaarsolo gaan ze niet uit de weg, zo blijkt uit het aanstekelijke “Zitten voor de Blues”. Alle nummers tezamen maken het tweede album ook weer tot een evenwichtige en fascinerende muzikale rit.

Acda en de Munnik is een van de succesvolste duo’s van Nederlandse bodem. Met een muzikale diversiteit en teksten die ingaan op de het strand, de jeugd en het leven weten ze de luisteraar te raken.

Naar Huis verschijnt als gelimiteerde editie van 1.000 individueel genummerde stuks op transparant vinyl.
Door Redactie op 2018-03-23

nieuwsbrief