gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PROJECT

PL: DEBUT III S AUDIOPHILE PIANO ZWART

Releasedatum: 30-11--0001
Herkomst: NL
Item-nr: 3820441
EAN: 9120082381888
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Deze speciale editie van de Debut III wordt geleverd met enkele uitstekende functies, zoals het speciale Pick it 25A-element, die is ontwikkeld met in samenwerking met partner Ortofon. Het is gebaseerd op hun OM-serie, maar maakt gebruik van zilveren spoelen voor een superieure geluidservaring.

De S-vormige aluminium toonarm uit één stuk biedt een zeer harmonisch en warm, audiofiel geluid. De nieuw ontwikkelde aluminium / TPE-voeten zorgen ervoor dat de draaitafel perfect is losgekoppeld van alle ongewenste trillingen.

De platenspeler wordt geleverd met een phonokabel van Pro-Ject; de Connect it E, die is uitgeroepen tot een van de beste budget-phonokabels die er zijn. De Debut III S audiofiel is beschikbaar in twee hoogglans opties, zwart of wit.

De Debute III S-audiofiel is de eerste en enige draaitafel met het nieuwe logo op de basis en op de meegeleverde stofhoes.

Door Redactie op 2019-08-14

nieuwsbrief