gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

STANDAARD VERSIE
The Standard vinyl comes in 2 x 140g Black Vinyl, along with the 16 page ‘Hymn Booklet’, Gatefold Sleeve + free digital download.


John Grant leverde met zijn solodebuut Queen Of Denmark een waar meesterwerk af. Inmiddels is de zwaarlijvige bard toe aan zijn vierde album. En een nieuwe stap in zijn ontwikkeling. Waren er al veel liefhebbers van John Grant die moeite hadden met de elektronica op zijn vorige album (het exact drie jaar geleden verschenen Grey Tickles Black Pressure), nu maakt hij het nog bonter. Love Is Magic zit vol met synthesizers, waarbij muzikaal kan worden gerefereerd aan Jean-Michel Jarre en Yello. Vergis u niet, de liedjes zijn prachtig en emotioneel, maar het gekozen klankbed (in nauwe samenwerking met Benge (Ben Edwards) de ‘analogue synth expert/collector’ waarmee Grant ook in Creep Show zit, de band die dit voorjaar het sterke album Mr Dynamite uitbracht) zal voor sommigen toch echt een stap te ver gaan. Ben je bereid om dit te accepteren, dan is Love Is Magic een diepgaande plaat met de nodige dramatiek en mooie ballads. En die goddelijke stem…die wordt met elk album mooier.

nieuwsbrief