gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

CARNER, LOYLE

NOT WAVING, BUT DROWNING

Genre: Hiphop & Soul
Label: VIRGIN MUSIC
Releasedatum: 19-04-2019
Herkomst: NL
Item-nr: 3966091
EAN: 0602577391965
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

De uit Londen afkomstige Loyle Carner, echte naam Benjamin Coyle-Larner, weet soms niet of zijn muziek te identificeren is als rap, dichtwerk of liedjes. Zijn muziek gaat niet over auto’s, meisjes of andere materialistische zaken, maar over familie, wereldzaken en het echte leven. In 2014 debuteerde hij met zijn EP ‘A Little Late’. Debuutalbum ‘Yesterday’s Gone’ uit 2017 werd genomineerd voor een Mercury Prize én een BRIT Award. Het onderwerp familie gaat in Carners muziek zo ver dat zijn moeder op ‘Yesterday’s Gone’ zelfs een gedicht voordraagt.
Op zijn nieuwe album ‘Not Waving, But Drowning’ horen we dat Loyle Carner nog steeds verhalen kan vertellen met de flow van een rapper en de gevoeligheid van een dichter. Het album is vernoemd naar een gedicht van zijn grootvader en beslaat onderwerpen zoals familie, vriendschap, multiculturalisme en het altijd terugkerende echte leven. Ook zijn er verschillende samenwerkingen op het album te horen, onder andere met Tom Misch en Jorja Smith. De samenwerking met Jorja Smith, genaamd ‘Loose Ends’, is een voorproefje op het nieuwe album! ‘Not Waving, But Drowning’.

Tracks

Disc 1
1. Dear Jean
2. Angel
3. Ice Water
4. Ottolenghi
5. You Don't Know
6. Still
7. It's Coming Home?
8. Desoleil (Brilliant Corners)
9. Loose Ends
10. Not Waving, But Drowning
11. Krispy
12. Sail Away Freestyle
13. Looking Back
14. Carluccio
15. Dear Ben

nieuwsbrief