Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
TOT HET ONTBINDT, SPINAL & STEEN, CD,

SPINAL & STEEN

TOT HET ONTBINDT

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 2409499 EAN:
RECENSIE
Steen gaat als een komeet. Momenteel is hij, vooral onder jeugdig publiek, misschien wel de populairste rapper van Nederland. Deze eigenhandig en zorgvuldig opgebouwde reputatie heeft de Utrechtse mc te danken aan hilarische en shockerende filmpjes op internet en aan zijn niets en niemand ontziende teksten.

Deze cd is de opvolger van Kadaverrap, een samenwerking met Spinal. Nog meer dan de vorig jaar verschenen soloplaat Muziek Voor Je Moeder worden hier de grenzen van de goede smaak (die hoes!) ruimschoots overschreden. Niemand is veilig voor dit illustere tweetal. Homo's, gelovigen, vrouwen en gevoelige types moeten dit album absoluut links laten liggen en het is maar de vraag of ouders blij moeten zijn met de smerigheid waar deze twee heren hun kroost mee infecteren.

Wie echter in staat is om door dit alles heen te luisteren en de ironie ervan kan inzien vindt gruwelijke beats en, geloof het of niet, poetische hoogstandjes bij de vleet. Dit alles balancerend tussen kunst en walgelijke troep. U bent gewaarschuwd!
Recensent : Redactie
Datum : 22-04-2009
verschenen in Platomania : 255
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
353
353 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO