Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
BECK SEIZOEN 1, TV SERIES, DVD, 5425019006976

TV SERIES

BECK SEIZOEN 1

Drager: DVD (Aantal 4) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 2228469 EAN: 5425019006976
€ 14,99
RECENSIE
Hoofdpersonage in de reeks is Martin Beck, inspecteur bij de moordbrigade van de Zweedse nationale politie. Beck is een nuchtere antiheld: hij doet zijn werk en voert gedwee uit wat zijn superieuren hem gebieden, zonder zich teveel aan hun ambities of beweegredenen te storen. Een intelligente speurder, die goed kan luisteren en ongeëvenaard is in het maken van analyses. Hij is een meester in het afnemen van verhoren. Hij heeft een hekel aan politiek, slaapt slecht en heeft vaak last van zijn maag. Fysiek gezien is Beck allerminst een atleet, maar zijn werk als inspecteur is doeltreffend en doortastend. Beck wordt grandioos vertolkt door Peter Haber, ook wel eens de Zweedse Depardieu genoemd.

Alle episoden zijn geïnspireerd op personages en voorvallen uit de boeken van het beroemde Zweedse schrijversechtpaar Maj Sjöwall en Per Wahlöö, die beschouwd worden als de Scandinavische grondleggers van de maatschappijkritische misdaadroman en wier voorbeeld al door velen werd nagevolgd. Hun werk werd vertaald in 27 talen en wereldwijd werden meer dan 10 miljoen exemplaren van hun boeken verkocht.

Beck - Volume 1
Revenge
The man with no face
The cartel
The recluse
Recensent : Redactie
Datum : 6-08-2010
Waardering : 7.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
362
362 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO