gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PACESHIFTERS

ONE FOR THE ROAD

Genre: Pop & Rock
Label: SUBURBAN
Releasedatum: 22-10-2010
Herkomst: NL
Item-nr: 2663465
EAN: 8716059002484
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Het nieuwe Nederlandse powertrio Paceshifters is een rocksensatie die punk, hardrock, speedrock, garagerock en rock ‘n roll samensmelt tot een stevig muzikaal geheel.

De jonge ambitieuze band, opgericht in 2008, bestaat uit de broers Paul en Seb Dokman, die hun krachten bundelden met drummer Koen Klarenbeek. Zo kwamen zij tot een strakke formatie, die niet lang na het ontstaan als een sneltrein ontwikkelde. Vooral nadat ze op sleeptouw werden genomen door één van hun voorbeelden de Supersuckers. Een droom kwam uit toen ze met hun voorbeelden op tournee mochten om een groot deel van Europa onveilig te maken. In november 2009 namen ze samen met Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock hun eerste single I Don´t Listen op. Ook verzorgde de Paceshifters in 2010 de nodige voorprogramma´s van o.a. Drive Like Maria, Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy en Triggerfinger. De plaat One for The Road heeft een energie die niet alleen op het schijfje hoorbaar is, maar vooral ook live erg goed uit de verf komt. Dit was tijdens de CD-release goed hoorbaar. Dus, als je niet vies bent van vuige rock n´roll die met hart en ziel gemaakt is,zul je met deze plaat op je wenken bediend worden.

Tracks

Disc 1
1. Rock 'n Roll Trip
2. Beaty Queen
3. Good Or Bad
4. Raise A Little Hell
5. Age Of Millenials
6. No Job
7. Your Voice
8. Don't Listen
9. Bore Out
10. Dad
11. Starting Over Again
12. Too Dirty
13. Hey Judge

nieuwsbrief