Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
HIGHWAY TO HELL, BLAAS OF GLORY, CD, 8714835083085

BLAAS OF GLORY

HIGHWAY TO HELL

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 2716921 EAN: 8714835083085
RECENSIE
Bewapend met sousafoon, dwarsfluit, klarinet, lyra, banjo, accordeon, wasbord, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en meerstemmige zang, speelt deze heavy metal marching band op geheel eigen akoestische wijze een breed repertoire van klassieke hardrocksongs.

Letterlijk en figuurlijk blaast deze rockbrassband nieuw leven in bekende klassiekers. Zo zijn er verrassende bewerkingen van Van Halen´s Jump en Motörheads Ace Of Spades, maar ook The Final Countdown en Highway To Hell ontkomen niet aan een originele bewerking op deze gezellige en vrolijke langspeler. Sinds de oprichting van deze bijzondere groep in 2007, zijn de heren zowel als straatmuzikanten als op het podium actief. Zo speelde zij al eerder op verschillende grote festivals zoals Sonisphere en Wacken Open Air, en besloten ze om in 2010 samen met topproducer Oscar Holleman de studio in te duiken met deze eerste plaat als prima eind resultaat. Let op voor deze jongens, want voor je het weet marcheren ze jou voorbij op hun Highway To Hell!

Blaas Of Glory Website
Recensent : Redactie
Datum : 21-01-2011
verschenen in Platomania : 274
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
353
353 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO