gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

URBANEARS

PLATTAN: WHITE

Releasedatum: 30-11--0001
Herkomst: NL
Item-nr: 2787481
EAN: 7340055300513
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

De Plattan koptelefoons zijn handbare, strakke koptelefoons van Urbanears. De Plattan versie heeft vanzelfsprekend diverse kleuren ter beschikking met allemaal een eigen karakter. De Plattan is perfect voor het gebruiken onderweg tijdens het reizen, of gewoon thuis op de bank. De Plattan maakt gebruik van een zogenaamde hinge constructie die ervoor zorgt dat de doppen stevig vastzitten en tevens verstelbaar zijn. De koptelefoon heeft 40 mm driver units die een capaciteit hebben van 112 decibel. Tevens hebben de oordoppen een sound plug waarmee je vrienden gewoon mee kunnen luisteren ! Tot slot komt iedere Plattan koptelefoon met een microfoon voor de mobiele telefoon en een aansluitende afstandsbediening ( o.a. Nokia, Blackberry, HTC en iPhone ).

Urbanears is een Scandinavisch merk dat bekend staat om haar bijzondere gebruik van kleur in haar producten. Het concept van Urbanears is gebaseerd op functionaliteit en strakke designs. Koptelefoons die niet alleen een hoopje plastic zijn, maar een deel van jezelf, wat je altijd bij je kan dragen. Urbanears staat voor detail en klasse. Daarnaast kijkt Urbanears naar de beste manieren om zijn koptelefoons zo toegankelijk mogelijk te maken, met toch een unieke twist. Urbanears kijkt als bedrijf naar de toekomst, en dus is elke koptelefoon uitgerust met een microfoon en een bediening voor bijvoorbeeld je telefoon. Daarnaast probeert Urbanears zo duurzaam mogelijk te produceren, als wel duurzaam met zaken om te gaan als verpakkingen en materialen. De koptelefoons zijn verkrijgbaar talloze kleuren en mixen kwalitatief technische inhoudt met een uniek design. Urbanears is er voor iedereen !
Door Redactie op 2011-07-13

nieuwsbrief