Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
EVERYTHING ON WHEELS, AWKWARD I, CD, 8714374962773

AWKWARD I

EVERYTHING ON WHEELS

Drager: CD (Aantal 1 ) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 2839980 EAN: 8714374962773
€ 8,50
RECENSIE
INSTORE CONCERTO (10-11)

Donderdag 10 november speelt awkward i live bij Concerto in de winkel! Aanvang 18:00 uur, toegang gratis! Komt dat zien en horen!

Het nieuwe album Everything On Wheels is net verschenen op Excelsior recordings en verkrijgbaar op CD en LP+CDEr zit twee jaar tussen I Really Should Whisper, het debuut van awkward i, en Everything On Wheels. Inderdaad- awkward i met kleine letters. In die periode is veel gebeurd en dat hoor je terug op het album. Djurre de Haan, de spil van awkward i, deed een indrukwekkende hoeveelheid live-optredens en hij verzamelde een echte band om zich heen. Hierin komen we onder meer Diederik Nomden, die ooit in Johan en Daryll-Ann speelde, en Susanne Linssen van de Hospital Bombers tegen. Zij zorgen ervoor dat Everything On Wheels muzikaal rijker is geworden dan het debuut. Djurre de Haan ziet zijn muziek als een combinatie van melodie en poëzie. De Haan mengt persoonlijke en poëtische teksten met uitgebalanceerde pop met naast drums, bas en gitaar ook viool, cello en mandoline. Dat levert indrukwekkende songs op als Your Arrival, The Unknown Character en Let’s Get Ready To Die. Opvallend is ook de mooie afwisseling tussen up-tempo songs en meer introspectief werk. Everything on Wheels is een Nederlands product op trots op te zijn.
Recensent : Redactie
Datum : 27-09-2011
verschenen in Platomania : 282
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
341
341 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO