Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
ANNO, AKKERMANTIM, CD, 8717953071118

AKKERMANTIM

ANNO

Drager: CD (Aantal 1 ) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 2868674 EAN: 8717953071118
RECENSIE
Eerlijk is eerlijk: je hebt lef wanneer je uit een waanzinnig succesvolle rockband stapt, om solo je eigen muzikale koers te gaan varen. Dan ligt de drempel om met iets goeds te komen ineens wel erg hoog. Helemaal als blijkt dat die succesvolle band met een nieuwe zanger een veel breder publiek lijkt aan te spreken. Weliswaar je eigen muzikale hart gevolgd, maar de achterblijvers blijken minstens zo succesvol als voorheen. Je zou kunnen concluderen dat die band de eerste slag dan gewonnen heeft.

Maar het moet worden gezegd: Tim Akkerman verrast op alle fronten. Hij heeft zich gerevancheerd. Sterker, je kan zeggen dat hij weer op voorsprong staat, want hij laat op zijn debuutplaat Anno horen dat zijn keuze absoluut de juiste is geweest. Akkermans stem en composities komen in dit muzikale leven vele malen beter tot z’n recht. Anno staat bomvol wonderschone, verstilde, intieme doch immer hoogwaardige singer songwriter-liedjes. Petje af.

Recensent : Redactie
Datum : 17-11-2011
verschenen in Platomania : 283
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
342
342 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO