gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

MOVIE

ARTIST THE (NL)

Genre: Speelfilms
Label: CINEART CINEART
Releasedatum: 14-03-2012
Herkomst: NL
Item-nr: 2892952
EAN: 5414939199813
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

De Franse stomme zwart-wit film die er in 2012 met 5 Oscars vandoor is gegaan komt op 14 Maart uit op dvd. Onder degenen die de film nu bij ons bestellen mogen we een prachtige kanvas print van 80 X 120 verloten.

Hollywood 1927. George Valentin is knap, charismatisch en de grote ster van de 'stomme film'. Wanneer de geluidsfilm echter zijn intrede maakt, raakt de carrière van George in het slop. Drank en armoede brengen hem verder in verval. De carrière van de opkomende jonge actrice Peppy Miller, schiet juist als een raket omhoog. Zij biedt hulp aan George om terug op het witte doek te verschijnen en spoort hem aan danser te worden. Samen proberen zij de weg naar de top te vinden. (cineart)

Hollywood 1927. George Valentin is knap, charismatisch en de grote ster van de 'stomme film'. Wanneer de geluidsfilm echter zijn intrede maakt, raakt de carrière van George in het slop. Drank en armoede brengen hem verder in verval. De carrière van de opkomende jonge actrice Peppy Miller, schiet juist als een raket omhoog. Zij biedt hulp aan George om terug op het witte doek te verschijnen en spoort hem aan danser te worden. Samen proberen zij de weg naar de top te vinden.

Regie: Michel Hazanavicius
Cast: James Cromwell, Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman
Speelduur: 100 min.
Land: Frankrijk
Jaar: 2011
Genre: Drama
Uitgever: Cineart / Twin Pics

nieuwsbrief