Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
CAMILLA LACKBERG-COLL., MOVIE, DVD, 8717344744539

MOVIE

CAMILLA LACKBERG-COLL.

Drager: DVD (Aantal 3) Levertijd: Meer dan 3 weken
Herkomst: NL Item-nr: 3153989 EAN: 8717344744539
€ 12,99
RECENSIE
The Jinx

Patrik Hedström en de anderen op het politiebureau hebben ineens hun handen vol: net op het moment dat nieuwe collega Hanna Kruse haar opwachting maakt, vindt er ergens een noodlottige aanrijding plaats. De dode bestuurster van het verongelukte voertuig ruikt sterk naar alcohol en iedereen staat op het punt de zaak af te doen als een tragisch ongeval. Alleen Patrik twijfelt. Hij vindt dat er teveel onverklaarbare factoren zijn. Al gauw blijkt dat hij gelijk heeft: de vrouw is in werkelijkheid vermoord. Maar door wie? Nadat de jacht op de dader is geopend, moeten Erica en Patrik tussen de bedrijven door ook nog tijd zien te vinden om hun huwelijk te plannen.

The Stonecutter

In een kreeftennet komt het lijk van een jong meisje boven water. Aanvankelijk lijkt er sprake te zijn geweest van een ongeluk, maar al gauw wijst het onderzoek op moord. Iemand heeft het meisje binnenshuis om het leven gebracht en vervolgens haar lijk aangekleed en in zee gegooid. Maar waarom zou iemand een kind vermoorden?

Patrik Hedström - zelf net vader geworden - en zijn collega's op het politiebureau worden opnieuw geconfronteerd met een complexe moordzaak. Achter de idyllische façade van het Zweedse vissersplaatsje Fjällbacka schuilt een andere werkelijkheid. Een wereld van familievetes, huiselijke ruzies en zelfs kinderporno. Gebeurtenissen uit de jaren '30 blijken een prominente rol te spelen in het heden; het ziet ernaar uit dat de oplossing van dit mysterie in het verre verleden moet worden gezocht.

The Preacher

Een jongen die aan het spelen is in de rotsen bij het Zweedse visserplaatsje Fjällbacka stuit op het lijk van een vrouw. Tijdens het onderzoek van de plek van het misdrijf doet de politie nog een lugubere ontdekking: onder het lichaam liggen de skeletten van twee vrouwen die al in de jaren '70 zijn verdwenen. De ziektocht naar de moordenaar dwingt Patrik Hedström en zijn collega's diep in het verleden te duiken. Op grond van de eerste aanwijzingen lijkt de voornaamste verdachte een predikant, die de beide verdwijningen in de jaren '70 ook al door de politie onder de loep was genomen. En al gauw wordt duidelijk dat deze mysterieuze figuur nog veel meer geheimen heeft…..
Recensent : Redactie
Datum : 24-09-2013
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
362
362 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO