gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service
2 voor € 15,00

BEGINNERS

SEPTEMBER SUNBURN

Genre: Pop & Rock
Label: EXCELSIOR
Releasedatum: 05-09-2014
Herkomst: NL
Item-nr: 3297552
EAN: 8714374963855
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Terecht! ’t Móest er eens van komen. Suzanne Linssen (Seedling, Hospital Bombers, Awkward I) was voorheen altijd bandlid, maar is sinds kort frontvrouw. Wie haar bandje Beginners (met onder andere Geert de Groot en Marit de Loos in de gelederen) live aan het werk zag tijdens Welcome To The Village, kon niet anders dan die conclusie trekken. En nu is daar het sterke debuut September Sunburn. Vol met zeer sympathieke liedjes waar je als luisteraar per direct verliefd op wordt. Dat komt door Linssens stem die te vergelijken is met die van Carol van Dijk, maar soms ineens prettige associaties oproept met Kim Deal en zelfs Shirley Manson. Maar dat komt eveneens door haar prachtige vioolpartijen die vrolijk dartelen door de heerlijke open geproduceerde indieliedjes.

De uitdrukking September Sunburn staat voor het gevoel dat je hebt wanneer de laatste mooie dagen van het jaar aanbreken. Je omarmd die tijd, omdat je weet dat het zeer binnenkort voorbij is. Nu maar hopen dat Beginners het succes krijgt dat Linssen verdient. Zodat het inderdaad weliswaar maar net begonnen is, maar tegelijkertijd nog lang niet voorbij is.

Tracks

Disc 1
1. September Sunburn
2. This Is Where I Got Off
3. I Need To Sleep
4. Car Alarm
5. Toothpicks
6. Staring Contest
7. Green Lights
8. The Strike
9. Scars
10. Yeah Yeah Yeah She Loves You
11. Miss You More

nieuwsbrief