Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
BRAQUO SEIZOEN 3, TV SERIES, DVD, 8711983962538

TV SERIES

BRAQUO SEIZOEN 3

Drager: DVD (Aantal 2) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3303509 EAN: 8711983962538
€ 8,50
RECENSIE
Seizoen 2 van Braquo eindigde dramatisch: het team van Eddy Caplan was nog maar net herenigd toen de auto van luitenant Théo Wachewski explodeerde. Aan het begin van dit derde seizoen raken Eddy, Roxanne en Walter verzeild in een oorlog tussen twee rivaliserende bendes. Beide groepen zijn onderdeel van Vor V Zakone, de beruchte Oost-Europese maffia die bestaat uit Russen, Armeniërs en Georgiërs. Geholpen door een Georgische maffia-expert zullen Caplan en zijn mensen moeten voorkomen dat de maffia vaste voet aan de grond krijgt in Frankrijk. Want als dat gebeurt, zal het land overstroomd worden door enorme hoeveelheden cocaïne - en zullen de straten van Parijs worden geregeerd door Kalasjnikovs....

- Aflevering 1 - Affliction: Wachewski is in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen nadat zijn auto was geëxplodeerd. Caplan en Morlighem gaan naar Vogel, vastbesloten hun kameraad te wreken. Vogel vindt een bondgenote in de persoon van Oriane Béridzé. Ook zij wil Caplan dolgraag uit de weg ruimen.

- Aflevering 2 - Nos Funérailles: Caplan en Morlighem hebben een vrachtwagen onderschept van een bedrijf dat eigendom is van de Russen. Vervolgens ontdekken ze een uitgebreid prostitutienetwerk. De Georgische maffia-expert Andréas Megrelishvili vertelt hen dat er een oorlog dreigt tussen rivaliserende bendes.

- Aflevering 3 - Odessa: Vissarionovitch, de ‘opperbaas’ van een aantal Russisch sprekende maffiabendes, is dood. Zijn twee mogelijke opvolgers maken zich op voor een heftige strijd. Roxane opereert nog steeds op eigen houtje. Met informatie van Vanderbeke slaagt zij erin de zus van Vogel op te sporen.

- Aflevering 4 - Stoukatch: Na een moordaanslag wordt Jordania in het ziekenhuis bewaakt door de politie. Zijn vijand Pavlovitch bundelt zijn krachten met Atom Parajdanov. Samen willen ze proberen Jordania uit te
schakelen. Caplan offert Jordania een deal aan: informatie over zijn rivalen in ruil voor bescherming.
Recensent : Redactie
Datum : 6-12-2015
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
354
354 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO