gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

TOSCA

OUTTA HERE

Genre: Dance
Label: K7
Releasedatum: 18-11-2022
Herkomst: NL
Item-nr: 3308646
EAN: 0730003732010
Levertijd: Gemiddeld 28 werkdagen

Recensie

Voor de zevende studioplaat besloot Tosca, een elektronisch downtempo-duo uit Wenen, het eens over een iets andere boeg te gooien.

Zo valt gelijk de snelle release al op. Voorheen duurde het meestal drie à vier jaar alvorens Rupert Huber en Richard Dorfmeister weer iets nieuws van zich lieten horen. Ditmaal slechts anderhalf jaar.

Daarnaast is dit ook een ‘snellere’ plaat geworden. Kenmerkten de vorige platen zich door slome beats, luie grooves en een lounge-achtige sfeer, nu is heel nadrukkelijk gekozen voor tracks met een dwingender beat. De nummer klinken daardoor strakker en energieker dan we gewend waren van Tosca. Verder treden de gastvocalisten ditmaal echt op de voorgrond. Daartoe werden Earl Zinger en Cath Coffey (Stereo MC’s) aangetrokken. Door dit alles klinkt deze Tosca net even anders dan anders. Maar tegelijk ook nog vertrouwd Toscaiaans, want het sensuele laidback-sfeertje is er nog steeds.

Tracks

Disc 1
1. Harry Dean
2. Outta Here
3. Crazy Love
4. Have Some Fun
5. H. D. A.
6. Prysock
7. My Sweet Monday
Disc 2
1. Swim Swim Swim
2. Schopsca
3. Put It On
4. Kickin It Down
5. Lone Ranger
6. Open Sky
7. Happy Hour

nieuwsbrief