uitgebreid zoeken
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar.
ANTHOLOGY 1964 - 1971, KINKS, CD, 0888750215420


ANTHOLOGY 1964 - 1971

Drager: CD (Aantal 6) Levertijd: Niet meer leverbaar
Herkomst: NL Item-nr: 3320977 EAN: 0888750215420
Disc 1
  1. I Took My Baby Home
  2. I'm A Hog For You, Baby
  3. I Don't Need You Any More (Demo)
  4. Ev'rybody's Gonna Be Happy (Demo)
  5. Long Tall Sally
  6. You Still Want Me
  7. You Do Something To Me
  8. You Really Got Me (Remastered)
  9. It's All Right (Remastered)
  10. Beautiful Delilah (Alternate Mono Mix)
  11. Just Can't Go To Sleep
  12. I'm A Lover Not A Fighter (Alternate Mono Mix)
  13. Little Queenie (Live At The Playhouse Theatre, 1964)
  14. Too Much Monkey Business (Alternate Take)
  15. Stop Your Sobbing (Mono)
  16. All Day And All Of The Night
  17. I Gotta Move
  18. I Gotta Go Now
  19. I've Got That Feeling (Live At Piccadilly Studios, 1964)
  20. Tired Of Waiting For You
  21. Come On Now (Alternate Mix)
  22. Look For Me Baby
  23. Nothin' In The World Can Stop Me Worryin' 'bout That Girl
  24. Wonder Where My Baby Is Tonight
  25. Don't Ever Change
  26. You Shouldn't Be Sad
  27. Something Better Beginning
  28. Ev'rybody's Gonna Be Happy
  29. Who'll Be The Next In Line (Session Excerpt - Backing Track Take One)
  30. Who'll Be The Next In Line (Alternate Mix)
  31. Set Me Free
  32. I Need You
  33. Interview: Clay Cole Meets The Kinks

Disc 3
  1. Sunny Afternoon (Mono)
  2. I'm Not Like Everybody Else (Mono)
  3. Dandy (Mono)
  4. Party Line (Mono)
  5. Rosie Won't You Please Come Home (Mono)
  6. Too Much On My Mind (Mono)
  7. Session Man (Mono)
  8. Most Exclusive Residence For Sale (Mono)
  9. Fancy (Mono)
  10. Dead End Street (Stereo)
  11. Big Black Smoke (Alternate Stereo Mix)
  12. Mr. Pleasant (Stereo)
  13. This Is Where I Belong (Stereo)
  14. Village Green (Stereo)
  15. Two Sisters (Stereo)
  16. Waterloo Sunset (Session Excerpt - Backing Track Take Two) [Stereo]
  17. Waterloo Sunset (Stereo)
  18. Act Nice And Gentle (Stereo)
  19. Harry Rag (Stereo) [Session Excerpt]
  20. Harry Rag (Stereo)
  21. Death Of A Clown (Stereo)
  22. Love Me Till The Sun Shines (Stereo)
  23. David Watts (Stereo)
  24. Tin Soldier Man (Stereo)
  25. Afternoon Tea (Alternate Stereo Mix)
  26. Funny Face (Stereo)
  27. Lazy Old Sun (Alternate Stereo Mix)
  28. Susannah's Still Alive (Stereo)
  29. Good Luck Charm (Stereo)

Disc 5
  1. Victoria (Stereo)
  2. Some Mother's Son (Stereo)
  3. Drivin' (Stereo)
  4. Shangri-La (Stereo)
  5. She's Bought A Hat Like Princess Marina (Stereo)
  6. Young And Innocent Days (Stereo)
  7. Mindless Child Of Motherhood (Stereo)
  8. Lola (Remastered)
  9. Apeman (Stereo)
  10. Strangers (Remastered)
  11. Get Back In Line
  12. Anytime
  13. This Time Tomorrow (Remastered)
  14. A Long Way From Home
  15. Powerman
  16. Got To Be Free
  17. Dreams
  18. Moments
  19. The Way Love Used To Be
  20. God's Children
Disc 2
  1. See My Friends
  2. Never Met A Girl Like You Before
  3. I Go To Sleep (Demo)
  4. A Little Bit Of Sunlight (Demo)
  5. Tell Me Now So I'll Know (Alternate Demo)
  6. When I See That Girl Of Mine (Demo)
  7. There's A New World Just Opening For Me (Demo)
  8. This Strange Effect (Live At Aeolian Hall, 1965)
  9. Hide And Seek (Live At Aeolian Hall, 1965)
  10. A Well Respected Man
  11. Such A Shame
  12. Don't You Fret
  13. Till The End Of The Day
  14. Where Have All The Good Times Gone?
  15. Milk Cow Blues
  16. I Am Free
  17. The World Keeps Going Round
  18. I'm On An Island
  19. You Can't Win
  20. Time Will Tell
  21. Dedicated Follower Of Fashion (Session Excerpt - Takes 1-3)
  22. Dedicated Follower Of Fashion (Single Version)
  23. Sittin' On My Sofa
  24. She's Got Everything (Backing Track Take Two)
  25. She's Got Everything (Alternate Mono Mix)
  26. Mr. Reporter (Version One)
  27. All Night Stand (Demo)

Disc 4
  1. Autumn Almanac (Mono)
  2. Lavender Hill (Mono)
  3. Rosemary Rose (Stereo)
  4. Wonderboy (Mono)
  5. Polly (Mono)
  6. Lincoln County (Stereo Single Version)
  7. Did You See His Name? (Stereo With Alternate Ending)
  8. Days (Session Excerpt)
  9. Days (Stereo)
  10. Misty Water (Alternate Mix)
  11. Do You Remember Walter (Mono)
  12. Picture Book (Mono)
  13. Johnny Thunder (Session Excerpt)
  14. Johnny Thunder (Stereo Remix)
  15. Big Sky (Mono)
  16. Animal Farm (Mono)
  17. Starstruck (Stereo)
  18. Pictures In The Sand (Mono)
  19. People Take Pictures Of Each Other (European Stereo Mix)
  20. Interview: Ray Davies Talks About Village Green Preservation Society (Mono)
  21. The Village Green Preservation Society (Live At The Playhouse Theatre, 1968) (Mono)
  22. Hold My Hand (Stereo)
  23. Creeping Jean (Stereo)
  24. Berkeley Mews (Stereo)
  25. Till Death Us Do Part (Mono)
  26. When I Turn Off The Living Room Light (Mono)
  27. Where Did My Spring Go (Mono)
  28. Plastic Man (Stereo)
  29. King Kong (Mono)
  30. This Man He Weeps Tonight (Mono)
  31. Reprise Us Tour Spot (Stereo)

Disc 6
  1. You Really Got Me (Live)
  2. Milk Cow Blues (Live)
In september dit jaar was het precies vijftig jaar geleden dat The Kinks een nummer een hit scoorden met You Really Got Me. Dat feit en het gerucht dat de band weer bij elkaar komt voor een serie optredens is aanleiding genoeg voor een nieuwe, uit vijf cd’s bestaande Anthology. Deze box richt zich louter op de successen in de zestiger jaren en verzamelt naast alle hits en essentiële albumtracks ook 25 niet eerder uitgebrachte tracks. Met het vervallen van de eerder verschenen boxset Picture Book - die overigens wel de hele carrière belichtte - is het dan ook verheugend dat er weer een uitstekend overzicht is van een van de belangrijkste bands die Engeland ooit voortbracht. Alle tracks zijn opnieuw geremastered en klinken anno nu nog net zo urgent als vijftig jaar geleden. Een essentieel stuk Britse popgeschiedenis.
Recensent : Redactie
Datum : 14-10-2014
verschenen in Platomania : 312
Waardering : 9.0
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.