Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
ERBARME DICH: MATTHAUS, DOCUMENTARY, DVD, 8717249482901

DOCUMENTARY

ERBARME DICH: MATTHAUS

Drager: DVD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3363514 EAN: 8717249482901
€ 6,00
RECENSIE
Erbarme Dich: Matthäus Passion Stories
Regie: Ramon Gieling'

In een labyrintische vertelling doet een aantal personages, waaronder operaregisseur Peter Sellars en schrijfster Anna Enquist, omringd door het Bach Koor en Orkest van dirigent Pieter Jan Leusink, verslag van hun bijzondere verhouding met Bachs muziek.

Orkest, solisten en koor van dirigent Pieter Jan Leusink voeren de Matthäus Passion op en begeleiden de verhalen met hun muziek. Met een pijnlijke levensgeschiedenis waarin het muziekstuk een allesoverheersende rol heeft gespeeld, is Leusink ook een van de hoofdpersonen.

We luisteren verder naar de ontroerende verhalen van o.a. koordirigent Simon Halsey, Russische sopraan Olga Zinovieva en enkele leden van het Amsterdamse daklozenkoor De Straatklinkers.

Het lijdensverhaal van de Matthäus Passion is niet alleen tijdloos, maar ook vertrouwd: ondanks onze verschillen delen we het geheim van de muziek.

ERBARME DICH is een film van Ramón Gieling geproduceerd door KeyDocs. Eerder maakte zij samen de film Over Canto (2011). Gieling heeft ook titels als Johan Cruijff - En Un Momento Dado, Duende en De Onderkoning op zijn naam staan.

Recensent : Redactie
Datum : 2-05-2015
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
357
357 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO