Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
AERO 2 STANDMOUNT SPEAKER WALNOTEN, CAMBRIDGE AUDIO, Accessoire, 5055300408204

CAMBRIDGE AUDIO

AERO 2 STANDMOUNT SPEAKER WALNOTEN

Drager: Accessoire (Aantal 1) Levertijd: Onbekend
Herkomst: NL Item-nr: 3400000 EAN: 5055300408204
€ 399,00
RECENSIE
De kleine luidspreker met een groot geluid.

Door de combinatie van een 2,25 inch BMR-driver (Balanced Mode Radiator) en een 6 inch woofer hebben deze kleine luidsprekers een groot geluid. Maar vergis je niet, ze klinken toch heel gecontroleerd.
Door de traditionele tweeter te vervangen door een BMR-driver biedt de Aero-serie een aantal belangrijke voordelen – waardoor hij zich radicaal onderscheidt van zijn rivalen. Zet je vooroordelen over hoe luidsprekers van dit formaat klinken aan de kant en luister zelf.
De Aero 2 bied een intenser en natuurlijker geluid dan traditionele luidsprekers. Bij traditionele tweeters ligt de scheidingsfrequentie tussen de tweeter en de driver bij ongeveer 3 kHz, precies op het punt waar onze oren het meest gevoelig zijn en vervorming en verschillen tussen deze twee geluidsbronnen het best horen. Met een BMR-driver ligt dit scheidingspunt op 250 Hz, ver verwijderd van de meest gevoelige gehoorsfrequenties. Het resultaat is een ongelofelijk helder, natuurlijk en coherent geluid.

Recensent : Redactie
Datum : 7-01-2015
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
364
364 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO