Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
U2 REVOLUTIE, SNOW, MAT, Boek, 9789089985934

SNOW, MAT

U2 REVOLUTIE

Drager: Boek (Aantal 1) Levertijd: Onbekend
Herkomst: NL Item-nr: 3460148 EAN: 9789089985934
€ 19,95
RECENSIE
Ze zijn vaak de grootste band ter wereld genoemd. Alleen al van The Joshua Tree zijn wereldwijd meer dan vijftien miljoen exemplaren verkocht en geen enkele andere rockband is met zo veel Grammy’s onderscheiden. Hun 360°-tour trok ruim zeven miljoen bezoekers en behoort daarmee tot de concerten met de hoogste omzet ooit. Door hun eigen overtuiging en gevoel te blijven volgen, of dit nu succes bracht of tot controverse leidde, en door hun nu al veertig jaar durende samenwerking heeft U2 nieuwe betekenis gegeven aan wat een rockband kan zijn.
In dit boek wordt in tekst en foto’s de volledige geschiedenis tot nu toe belicht van een van de meest invloedrijke en legendarische rockbands ter wereld. U2: Revolution van Mat Snow is rijk geïllustreerd met meer dan tweehonderd foto’s en twee uitvouwbare tijdlijnen. Snow volgt de band vanaf het prille begin, toen ze als tieners voor het eerst samenspeelden in de keuken bij Larry Mullen thuis in Dublin, vanaf hun debuutalbum Boy, hun hoog scorende albums uit de jaren 80, hun vernieuwende tournees en hun toenemende betrokkenheid bij wereldproblemen in de jaren 90 tot de hernieuwde aansluiting met hun fans.
Recensent : Redactie
Datum : 30-09-2015
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
360
360 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO