gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Remy van Kesteren (1989) speelt al meer dan 20 jaar harp. Hij heeft alles wat voor harp werd geschreven gespeeld. Hij breidt zijn repertoire uit door aan bijzondere projecten mee te werken, zoals het begeleiden van balletten. Zijn honger naar nieuwe muziek is zo groot, dat hij zelf gaat componeren, zoals Liszt en Chopin dat deden. Daarbij laat Remy van Kesteren zich inspireren door componisten als Mompou en Franck, andere genres en bijvoorbeeld een vliegreis. Samen met een team van muzikanten onder leiding van Martin Fondse produceert hij een prachtig album met vele verrassende werken waarin de harp een rol speelt. Het is dan ook bijzonder dat het vermaarde label Deutsche Grammophon Van Kesteren carte blanche geeft om zijn debuutalbum te produceren. Het album dat naar meer smaakt, richt zich ook op andere genres. De komende maanden zal Remy van Kesteren op diverse plaatsen werken uit dit album uitvoeren.


Tomorrow Eyes

Remy van Kesteren (harp) Martin Fondse (keyboard)
Tries Mellema (bariton saxofoon)
Letticia Moreno (viool) Joost Kroon (drums)
Michael Prins (vocals) Eric Vloeimans (trompet)

“Sinds mijn afstuderen vier jaar geleden heb ik me langzaam losgeweekt van de verwachtingen die anderen hadden, die ik zelfhad. En eindelijk durfde ik dan de stap te zetten. Ik begon te schrijven. ’s Nachts. Op weg naar concerten. Tijdens de soundcheck.Na afloop in hotelkamers. In het vliegtuig op tournee. In de trein naar een afspraak. In de file. Tijdens een bezoek aan de tandarts.Er kwam een energie vrij die me overdonderde. Aan alle kanten voelde ik mijn tekortkomingen maar het was een bevrijding omgewoon te schrijven wat ik voel, zonder te veroordelen, zonder te verwachten. Gewoon te schrijven wat ik voel dat ik moetschrijven. Op dit moment. Nu. Tomorrow Eyes is het resultaat van die zoektocht naar mijn eigen muzikale wereld.”
Door Redactie op 2016-02-16

Tracks

Disc 1
1. Maria
2. Hammers
3. Leviathan
4. Aerial
5. Angelico
6. When The Leaves Turn
7. Tomorrow Eyes
8. Nana
9. Franck
10. Ties
11. Refugee / Angelico Ii (Hidden Track)

nieuwsbrief