Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
JOHANNESBURG -10"-, MUMFORD & SONS, 12", 8717931329187

MUMFORD & SONS

JOHANNESBURG -10"-

Drager: 12" (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3551848 EAN: 8717931329187
€ 8,99
  1. There Will Be Time With Baaba Maal
  2. Wona With Baaba Maal, The Very Best & Beatenberg
  3. Fool You'Ve Landed With The Very Best & Beatenberg
  4. Ngamila With Baaba Maal & The Very Best
  5. Si Tu Veux With Baaba Maal & The Very Best
RECENSIE
Mumford & Sons heeft samen met Baaba Maal, The Very Best en Beatenberg nieuw materiaal opgenomen dat onder de titel Johannesburg wordt uitgebracht. De nummers zijn in februari van dit jaar in twee opeenvolgende 24 uurs sessies opgenomen in Studio 2 en het auditorium van de South African Broadcasting Corporation in Johannesburg en zijn geproduceerd door Mumford & Sons en Johan Hugo, het muzikale brein van The Very Best. De leadtrack There Will Be Time werd eind januari alleen in Zuid-Afrika uitgebracht en kwam daar direct op de eerste plek terecht.
Aan het begin van dit jaar ondernam Mumford & Sons een historische tournee door Zuid-Afrika. Anders dan de meeste bands deed het viertal het continent niet aan als onderdeel van een wereldtournee, maar verbleef er voor een langere periode. Het rondreizende festival van Mumford & Sons, The Gentlemen of the Road Stopovers, strijkt niet zomaar ergens neer. Het moet altijd bijzonder zijn en daarom werden in Zuid-Afrika eerst een paar shows gepland, om het water te testen zogezegd. De kaarten gingen in de verkoop en waren binnen een mum van tijd allemaal weg. Er werden exta optredens toegevoegd in Cape Town, Durban en Pretoria en ook die verkochten razendsnel uit. In totaal 85.000 kaarten voor zes enorme outdoor shows. Het moesten magische avonden worden en dus nodigde Mumford & Sons een aantal speciale gasten uit: Baaba Maal, The Very Best en Beatenberg.


Recensent : Redactie
Datum : 29-04-2016
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
358
358 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO