Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
DELICIOUS, PINK OCULUS, CD-Maxi, 0602557164534

PINK OCULUS

DELICIOUS

Drager: CD-Maxi (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3602152 EAN: 0602557164534
€ 8,99
RECENSIE
Begin 2015 liet Pink Oculus al het nummer ‘Overdue’ horen, dat ze destijds ook live in De Wereld Draait Door speelde. Maar nu is het dan eindelijk tijd voor de eerste EP waarmee de zangeres vier kanten van zichzelf laat zien. “Een romantische kant, een speelse kant, een gefrustreerde kant en een opschepperige kant. Ik ben erg trots op de songs en het proces waar ik doorheen ben gegaan om ze zo te krijgen. Samen met Badjekkah (mijn co-producers en band waar ik nu al vier jaar mee speel) heb ik de songs zo ontwikkelt tot waar ze nu zijn,” aldus Pink Oculus.

Pink Oculus: “‘US’ was een productie van Bluntspeakers uit Rotterdam. Ik heb die track met Badjekkah uit laten groeien tot wat het nu is. ‘Delicious’, de eerste single van de EP, is ook heel natuurlijk ontstaan nadat we met een beat van mij aan de slag gingen. Aan het eind van de repetitie was er een hele nieuwe song ontstaan. De tekst ervan had ik al. ‘Birds’ en ‘Top 10’ zijn mijn eigen producties die met final touches van Badjekkah zijn uitgegroeid tot twee songs waar ik super trots op ben.”


Tracklist
1. Pink Oculus - Delicious
2. Pink Oculus - Us
3. Pink Oculus - Birds
4. Pink Oculus - Top 10
Recensent : Redactie
Datum : 29-09-2016
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
351
351 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO