gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

REAL ESTATE

IN MIND -HQ-

Genre: Pop & Rock
Label: DOMINO RECORDS
Releasedatum: 17-03-2017
Herkomst: NL
Item-nr: 3664861
EAN: 0887828037834
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

BLUE & BLACK MARBLED VINYL IN GATEFOLD SLEEVE

De afgelopen jaren maakte Real Estate indruk met een helder en lente-achtig geluid, ergens tussen Feelies, Byrds en Yo La Tengo in. Dit auditieve fundament is gebleven op In Mind, het vierde wapenfeit van de band. De vorige, het bejubelde Atlas, is zo’n ultieme uitwerking van die dromerige gitaarsound dat je het een ontknoping van hun ontwikkeling kunt noemen. Even vroeg ik mij af: zouden ze ermee ophouden? Gitarist Matt Mondanile (Ducktails) verliet de band, terwijl zanger Martin Courtney en bassist Alex Bleeker zich op (prima) soloprojecten focusten.
Real Estate bleef bestaan. Met Julian Lynch als nieuw bandlid werd er gewerkt aan In Mind, waarop het dagdromen voortduurt. Smeulende synths hebben het geluid verbreed. Real Estate blinkt nog altijd uit in achteloze schoonheid. De krullende melodieën, subtiele gitaarlijnen en samenzang vormen in perfecte balans een wonderschone muzikale oase. Als muziek water is, is Real Estate de mooist meanderende rivier.

Tracks

Disc 1
1. Darling
2. Serve The Song
3. Stained Glass
4. After The Moon
5. Two Arrows
6. White Light
7. Holding Pattern
8. Time
9. Diamond Eyes
10. Same Sun
11. Saturday

nieuwsbrief