Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
ALL MELODY, FRAHM, NILS, CD, 4050486114414

FRAHM, NILS

ALL MELODY

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3777497 EAN: 4050486114414
€ 17,99
RECENSIE
Twee jaar was het ‘stil’ rondom Nils Frahm, muzikaal althans, want hij huurkocht en verbouwde een studio (Saal 3) in één van de ruimtes van het befaamde Oost-Duitse Funkhaus am Spree. Frahm deed de elektriciteit en bekabeling zelf en hielp mee met de betimmering.Ondertussen construeerde hij zijn eigen mengpaneel en een geheel eigen pijporgel waarmee dit nieuwe album opent.(nadat je deelgenoot bent gemaakt hoe hij zijn eigen studio binnenwandelt : -) ‘All Melody’laat het hele spectrum van Frahms talent horen. Hij beheerst ambient, dance, elektro en modern klassiek alsof ‘All Melody’ een best of album is met hier en daar wat fuzzy jazzy toevoegingen. Heel subtiel glijden de ritmes jouw spectrum als luisteraar binnen; geleidelijk verschuiven de accenten waardoor de plaat verfrissend en nieuw blijft overkomen. Muziek als reis; elke keer brengt het je verder en hoor & ontdek je weer iets anders.Iedere luisterbeurt een nieuwe etappe. Dit komt binnen via je oorschelpen maar is uiteindelijk een fysieke beleving. Schick und Pfiffig, herr Frahm!
P.S.
Sowieso een bezoek waard Funkhaus met Milchbar; Bauhaus geïnspireerde D.D.R. studio’s en concertzalen. (http://www.funkhaus-berlin.net)
Recensent : Paul Maas
Datum : 15-01-2018
verschenen in Platomania : 344
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
358
358 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO