gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

SMITH, JORJA

LOST & FOUND

Label: THE ORCHARD
Releasedatum: 08-06-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3840355
EAN: 0192562403969
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Lost & Found is het rijke resultaat van jaren hard werken en een waar artistiek statement. Jorja Smith speelt op de twaalf nummers met aanstekelijke popmelodieën die ze verweeft met jeugdig charisma, eigenzinnige teksten en onderbouwde opinies. De onderwerpen op Lost & Found zijn soms persoonlijk, dan weer vanuit een observatie, maar altijd herkenbaar. Het album, dat tussen het zeventiende en twintigste levensjaar van Jorja tot stand kwam bevat, de eerder verschenen tracks Blue Lights, Teenage Fantasy en Where Did I Go?. Deze zomer is Jorja te zien op Down The Rabbit Hole.
Met een BRIT Award, miljoenen streams en tien coverstory’s in Europa en Amerika op zak, heeft de carrière van Jorja Smith de afgelopen twee jaar een sensationele ontwikkeling doorgemaakt. Na haar debuut in 2016 met de single Blue Lights ging ze in 2017 met Bruno Mars mee op het Amerikaanse gedeelte van zijn wereldtournee en werkte samen met Drake (More Life) en schreef voor de soundtrack van Black Panther met niemand minder dan Kendrick Lamar het nummer I Am. Begin dit jaar won Jorja Smith een BRITs Critics’ Choice award en bracht het prachtig eerlijke Let Me Down uit met een emotioneel geladen rap van MC Stormzy.
Door Redactie op 2018-06-05

Tracks

Disc 1
1. Lost & Found
2. Teenage Fantasy
3. Where Did I Go
4. February 3Rd
5. On Your Own
6. The One
7. Wandering Romance
8. Blue Lights
9. Lifeboats (Freestyle)
10. Goodbyes
11. Tomorrow
12. Don't Watch Me Cry

nieuwsbrief