gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PASSENGER

RUNAWAY

Genre: Pop & Rock
Label: COOKING VINYL
Releasedatum: 31-08-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3849297
EAN: 0711298364605
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.

Recensie

Passenger brak in 2012 definitief door met zijn single Let Her Go, afkomstig van zijn vijfde album All The Little Lights. Mede dankzij vele optredens met zijn vriend Ed Sheeran kreeg hij vanaf dat moment eindelijk de waardering van het grote publiek, waar Michael David Rosenberg (dat is zijn echte naam), al jaren recht op had. Inmiddels zijn we zes jaar en nog eens vier albums verder, om aan te komen bij zijn nieuwe halte; het tiende album, getiteld Runaway.
Voor de mensen die Passenger inmiddels hebben omarmd, moge het geen geheim zijn dat deze singer/songwriter meerdere gezichten heeft. Het ene moment schrijft Michael zeer catchy pophits die niet meer van je trommelvlies af te halen zijn, om vervolgens te verzanden in prachtige introverte soundscapes, die even interessant als intrigrerend zijn. Menige klanken op zijn albums doen dan ook je haren recht overeind staan en geven je kippenvel in een soort van permanente staat. Dit is overigens in de eerste plaats te danken aan zijn prachtige, zeer herkenbare stem. Zijn tiende album levert een combinatie van deze beide gezichten op. Er is overigens wel een aardig verschil met voorgaande plaatjes; het is namelijk weliswaar opgenomen in Engeland en Australië, maar de muziek doet zeer denken aan Amerikaanse oorsprong. Michael’s vader komt oorspronkelijk uit Amerika. Zelf stelde Michael zijn muziek op Runaway voor met Amerikaanse landschappen op de achtergrond. De video voor single Hell Or High Water is bijvoorbeeld opgenomen in diverse nationale parken in Amerika. Met Runaway krijgen we wat je van hem verwacht: een steengoede plaat!






Tracks

Disc 1
1. Hell Or High Water
2. Why Can't I Change
3. Heart To Love
4. Let's Go
5. He Leaves You Cold
6. Ghost Town
7. Runaway
8. Eagle Bear Buffalo
9. To Be Free
10. Survivors

nieuwsbrief