Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
ELASTIC DAYS, MASCIS, J, CD, 0098787127027

MASCIS, J

ELASTIC DAYS

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3881043 EAN: 0098787127027
€ 16,99
RECENSIE
Onder de vlag van Dinosaur Jr. laat J(oseph) Mascis zijn gitaren vuur spuwen, schuren en gieren. Onder eigen naam klinkt hij ingetogener, biedt hij zichzelf minder de kans om zijn zang achter al dat geweld te verbergen en laat de langharige, fors bebrilde grijsaard voornamelijk akoestische gitaren op het vale denim rusten.
Dat is op Elastic Days, zijn nieuwste soloplaat ook weer het geval met dien verstande dat hij als J Mascis nog niet eerder zo veel elektriciteit door zijn gitaren liet stromen. Dat komt het resultaat trouwens alleen maar ten goede want zeker voor zijn doen is dit een gevarieerd album. Wat wel alsmaar hetzelfde blijft is dat al zijn songs, twaalf dit keer, uitingen zijn van de schoonheid van verdriet.
De conclusie moet zijn dat Elastic Days een zeer geslaagd album is. Met huiveringwekkend fraai gitaarspel, aangrijpende vocalen, eindelijk eens verstaanbare teksten en als producer scoort J Mascis op deze plaat eveneens veel punten. Ook nog als drummer trouwens, En als bassist. En als mellotronbespeler want het is bijna honderd procent een eenmansbedrijf waaraan we al dit fraais hebben te danken.
Recensent : Wim Koevoet
Datum : 11-06-2018
verschenen in Platomania : 353
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
359
359 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO