Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
UNIFONY -HQ-, EGGERSMAN, MINCO & THEODOOR BORGER & MATHIAS EICK, LP, 8719262007451

EGGERSMAN, MINCO & THEODOOR BORGER & MATHIAS EICK

UNIFONY -HQ-

Drager: LP (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3888544 EAN: 8719262007451
€ 19,99
 1. Glow
 2. Hunt
 3. Ascend
 4. Found
 5. Whisper
 6. Blur
 7. Ghostly
 8. Drive
 9. Rock
 10. Breath
 11. Heather
 12. Tangible
RECENSIE
WIN EEN EXCLUSIEVE ZEEFDRUK
Onder de kopers van het Unifony album mogen we een hele bijzondere zeefdruk met de albumcover verloten. De hoes is gemaakt door James Marsh, die ook alle Talk Talk hoezen gemaakt heeft en Emergency On Planet Earth van Jamiroquai. James heeft een door hem gesigneerde zeefdruk van de hoes gemaakt in een oplage van 100 stuks. Kans maken? Mail dan de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Unifony actie"
Twee Nederlandse muzikanten, Minco Eggersman en Theodoor Borger vonden elkaar in de liefde voor atmosferische muziek. Komende uit de jazz, werkten de twee samen aan een project van Eggersman en besloten er meer mee te gaan doen. Werkend meer met lagen geluid dan met echte composities, besloten ze steeds gastmuzikanten uit te nodigen. Voor dit album, wat het debuut is, ook al werken ze al een tijdje samen, werd dat de Noorse trompettist Mathias Eck. Hij werkte samen met Motorpsycho en Thomas Dybdahl en bracht solo-albums uit op het vermaarde ECM-label. In zijn spel ligt een sterke invloed van Miles Davis, maar Eck is nog veel spaarzamer en neigt meer naar o.a. Jan Garbarek. Resultaat een bijzonder sfeervol en atmosferisch album. De hoes werd ontworpen door James Marsh, o.a. Talk Talk. Verder besloot het tweetal samen te werken met Phil Brown, o.a. Brian Eno en Bowie, maar belangrijker toch was zijn werk voor Talk Talk. Prachtig nieuw verantwoord Nederlands product.

Recensent : Erik Mundt
Datum : 20-09-2018
verschenen in Platomania : 351
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
353
353 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO