Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
ETON ALIVE -COLOURED-, SLEAFORD MODS, LP, 5060446123058

SLEAFORD MODS

ETON ALIVE -COLOURED-

Drager: LP (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3920446 EAN: 5060446123058
€ 22,99
RECENSIE
Sleaford Mods een van de meest belangrijke, politiek geladen en prikkelende duo’s die de muziekmarkt momenteel kent. Vijfde album als duo en een aantal stappen een nieuwere kant opzettend. Verwacht niet hetzelfde als voorheen, de ‘Mods’ hebben ‘n eigen label opgericht (vertrokken bij Rough Trade), ze bouwen op andere manier voort op hun vorige album English Tapas én schrijver, rapper, schreeuwer, spitter Jason Williamson zingt zelfs op 3 tracks!
Het working class gehalte van de songs is wat naar de achtergrond verdwenen; ervoor in de plaats wijst Williamson op hedendaagse gevoelige thema’s als onwetendheid, eenzaamheid, en de overmatig onnodige consumeerdrift. Ongekend scherp zet hij de politieke upperclass (dit verwijst dan ook naar het Eton uit de titel) voor schut, maar houdt ons tegelijkertijd een spiegel voor; stimuleert zelfs introspectie.
De beats van Andrew Fearn zijn nog altijd in optima forma aanwezig, maar in een aantal nummers hoor je hoe de Mods de 80 & 90’s R&B gospel en funk in hun muziek verweven hebben.
Ze durven de Sleafords; van sonic they go odd….
Recensent : Paul Maas
Datum : 25-02-2019
verschenen in Platomania : 355
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
358
358 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO