Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
WALKING IN THE WILD, POINT QUIET, CD, 8713762039806

POINT QUIET

WALKING IN THE WILD

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3942475 EAN: 8713762039806
€ 17,99
RECENSIE
Na vier jaar is de Nederlandse formatie Point Quiet terug met het nieuwe album ‘Walking in the Wild’. De Americana band neemt de luisteraar mee op een tocht langs twaalf intieme en breekbare songs. Liefde, verlies, schoonheid, de verbintenissen die we aangaan, dwalend door het leven; het zijn allemaal terugkerende thema’s in het werk van Point Quiet frontman Pascal Hallibert.

‘Walking in the Wild’ roept daarnaast een sterk gevoel van saamhorigheid op. Het is te horen dat de bandleden nieuwe wegen zijn ingeslagen maar de onderlinge verbondenheid voert nog altijd de boventoon. Een oprechte en gemeenschappelijke drijfveer de songs stuk voor stuk neer te zetten als reflecties van het leven zelf. Die verbondenheid, ook goed voelbaar bij live optredens, is de basis van de muziek van Point Quiet.

Point Quiet bracht tot nu toe drie albums uit: ‘Walking in the Wild’ in 2019, ‘Ways And Needs Of A Night Horse’ in 2015, en ‘Point Quiet’ in 2011. De band speelde de afgelopen jaren onder meer op Crossing Border en in de voorprogramma’s van o.a. Smutfish, Fay Lovsky, Isbells, en Frazey Ford.
Recensent : Redactie
Datum : 17-04-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
359
359 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO