Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
SEVEN DAYS WALKING, EINAUDI, LUDOVICO, CD, 0602577445156

EINAUDI, LUDOVICO

SEVEN DAYS WALKING

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: 3 a 5 werkdagen
Herkomst: NL Item-nr: 3952960 EAN: 0602577445156
€ 17,99
 1. Low Mist Var. 1 (Day 1)
 2. Low Mist (Day 1)
 3. Gravity (Day 1)
 4. Matches (Day 1)
 5. Cold Wind Var. 1 (Day 1)
 6. Golden Butterflies (Day 1)
 7. Fox Tracks (Day 1)
 8. A Sense Of Symmetry (Day 1)
 9. The Path Of The Fossils (Day 1)
 10. Ascent (Day 1)
 11. Low Mist Var. 2 (Day 1)
RECENSIE
Seven Days Walking is geïnspireerd op de persoonlijke wandelingen van Einaudi in zijn eigen nabije natuur. De muziek is meditatief en rustgevend en geeft de luisteraar de ruimte om na te denken en te ontspannen. Op Seven Days walking speelt Ludovico Einaudi deze keer niet alleen piano, maar speelt hij ook cello en viool. Ludovico Einaudi doet de modern klassieke, minimalistische en elektronische muziek versmelten tot een eigen, unieke stijl, die zich kenmerkt door een prachtige combinatie van rust met emotionele intensiviteit.

Seven Days walking is een bijzonder, uit zeven delen bestaand, project geworden. Er worden, met tussenpozen van een maand, zeven albums uitgebracht. Dag 1 tot en met Dag 7. Elk deel richt zich op verschillende hoofdthema's, die zich muzikaal in verschillende vormen herhalen: zeven variaties, zeven albums.

Einaudi zelf: "Het idee kwam voor het eerst bij mij toen ik naar de opnames van de eerste sessies luisterde: elke versie leek mij een eigen persoonlijkheid te hebben, met subtiele eigenschappen die zo van elkaar verschilden dat ik niet kon kiezen welke ik verkoos. Ik associeerde alles met lopen, met de ervaring om steeds dezelfde routes te volgen, telkens nieuwe details te ontdekken. En dus besloot ik ze uiteindelijk allemaal samen te brengen in een soort van muzikaal labyrint, een beetje als stappen in de kronkels van het creatieve proces, om te begrijpen hoe een muzikaal idee zich in meerdere richtingen kan ontwikkelen en weer veranderen bij het moment waarop het wordt gehoord. "
Recensent : Redactie
Datum : 15-03-2019
Waardering : 7.5
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
361
361 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO