Artiest
Titel
uitgebreid zoeken
METRONOMY FOREVER, METRONOMY, CD, 5060686500909

METRONOMY

METRONOMY FOREVER

Drager: CD (Aantal 1) Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Herkomst: NL Item-nr: 3995168 EAN: 5060686500909
€ 14,99
RECENSIE
Metronomy winactie!
Onder de kopers van het nieuwe album Metronomy Forever mogen we een aantal goed gevulde goodie-bags verloten. Kans maken? Mail de orderbevestiging of kassabon naar acties@platomania.nl ovv "Metronomy" actie en vermeld even je adres. Winnaars krijgen eind september bericht.


Na drie jaar radiostilte konden de Metronomen - laten we fans van Metronomy voor de aardigheid even zo noemen - hun hart ophalen met de single Lately. Een nummer met een weemoedig randje. We horen de jaren tachtig, een dansbare beat, speels refrein en disco. Lately is onderdeel van het nieuwe album Metronomy Forever. Een ietwat narcistische titel, maar ze komen ermee weg. Metronomy begon in 1999 als niet al te noemenswaardig zijproject van multi-instrumentalist en producer Joseph Mount, maar groeide in de jaren erna uit tot een van de meest verrassende en creatieve bands uit Groot-Brittannië. Aanstekelijke parels als The Look en The Bay hielpen daar uiteraard enorm bij. Metronomy Forever bevat maar liefst 17 tracks. Whitsand Beach, Salted Caramel Icecream, Sex Emoji, Upset My Girlfriend: de luchtigheid van de namen symboliseert de plaat. Je kunt erop dansen, chillen, spacen, relaxen. De zomer is bijna afgelopen, maar begint bij Metronomy stiekem nu pas.
Recensent : Jelle Teitsma
Datum : 24-06-2019
verschenen in Platomania : 360
Waardering : 8.0
WINKELWAGENTJE
Geen artikelen geselecteerd

Verzendkosten / shipping costs

CD/DVD gratis verzending vanaf € 25,-
Vinyl gratis verzending vanaf € 50,-

Geen verzendkosten:

Haal je bestelling af bij Concerto Amsterdam of één van de Plato winkels.

Mania Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Mania Nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatie over nieuwe releases, festivals en aanbiedingen.
366
366 NU VERKRIJGBAAR IN ALLE WINKELS VAN PLATO EN CONCERTO