gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

VICES

GOODMORNING CITY, NOW LET ME SLEEP

Label: CONCERTO
Releasedatum: 28-08-2020
Herkomst: NL
Item-nr: 4099281
EAN:
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

The Vices Live in de Winkels!
Ter gelegenheid van hun nieuwe EP doen The Vices een paar instores. Wil je daar naar toe dan moet je wel even reserveren i.v.m. de anderhalve meter maatregelen, want de ruimte is beperkt.
Vr 9 oktober Plato Zwolle Reserveringslink
Za 17 oktober Plato Apeldoorn/ Mansion Reserveringslink


Één van Nederlands meest voortvarende bands van het moment, dat zijn The Vices. De garage-popband uit Groningen werd opgericht in 2019 en heeft inmiddels al een mooi palmares opgebouwd. Na als voorprogramma van Yungblud te hebben opgetreden vertrok de band voor een tour naar Engeland, alwaar ze met hun mix van surf, pop en garage de Britse podia plat speelden. In Nederland kreeg de band al vrijwel direct erkenning met het predicaat 3FM Talent. Tot nu toe is er geen volledig album verschenen, maar alleen singles en EP’s. De tweede EP, Good Morning City, Now Let Me Sleep…, is er weer één om de vingers bij af te likken. vier ijzersterke popsongs, die zich moeiteloos kunnen meten met het werk van bijvoorbeeld The Zutons, een naam die mij direct te binnen schiet. Zowaar niet de minste vergelijking. Het is nu wachten op het eerste volledige album dat voor volgend jaar gepland staat. Eén om naar uit te kijken!

nieuwsbrief