gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Het album wordt op 3 november (Election Day!) gepresenteerd tijdens de Motel Coyote Election Night Special in het Delamar Theater in Amsterdam. Tijdens deze avond zingt en vertelt Van Deursen over zijn reis, met speciale gastoptredens van Michelle David, JB Meijers, Ricky Koole, Auke Hulst, Greg Shapiro en de Blue Grass Boogiemen.

Waar vind je ze nog? Van die avonturiers die huis en haard achter zich laten om hun dromen en verlangens na te jagen? Frans van Deursen kuste zijn vrouw in 2015 gedag om gedurende 9 weken Amerika te doorkruisen en alle facetten van het land tot in zijn poriën te laten doordringen. Maar Amerika was niet meer het Amerika waar hij eerder zo voor was gevallen. De jaren Bush hadden geresulteerd in een vervallen natie waar de rek uit is en een boze bevolking. De politieke consequenties zijn inmiddels pijnlijk duidelijk geworden… Thuis gekomen heeft hij met onder andere muzikaal maatje Wouter Planteijdt zijn gedachten, indrukken, frustraties en inspiraties uitgewerkt tot een fantastisch muzikale bloemlezing van de reis. Motel Coyote is een prachtige plaat geworden, die geenszins aanvoelt als het verdwaalde en verrotte Amerika dat hij bezingt. Helaas nog geen theatertour voorlopig, vanwege corona, maar wat in dít vat zit zal niet verzuren.



Door Luc van Gaans op 2020-09-25

nieuwsbrief