gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Exclusieve editie op clear vinyl. Speciaal voor Concerto 65 jaar zijn er via ons (als enige in Nederland) 100 exemplaren van te krijgen.

MAXIMAAL 1 PER KLANT | MAX 1 COPY PER CUSTOMER

Achter Oneothrix Point Never gaat de veelgeprezen New Yorkse experimentele muzikant, componist en producer Daniel Lopatin schuil. Zijn nieuwste album is geïnspireerd op het Amerikaanse radiolandschap en de titel verwijst naar zijn eigen opvallende alias, dat een woordspeling is van de Bostonse radiozender ‘Magic 106.7’. Het album is net als zijn voorgaande werk een aaneenschakeling van caleidoscopische geluidsovergangen en nummers die zijn gebouwd op een indrukwekkende samensmelting van filmische soundscapes, geluidscollages en dromerige vervormde vocalen. De toon wordt al meteen gezet met het slepende nummer Long Road Home, met zang van Caroline Palochek. Lopatin heeft wat dat betreft inmiddels met een indrukwekkende lijst van artiesten samengewerkt, waaronder James Blake, Iggy Pop, Real Estate en FKA Twigs, en ook aan het laatste succesalbum van The Weeknd leverde hij een belangrijke bijdrage. Met Magic lijkt dit allemaal samen te komen. Oneohtrix Point Never levert wederom een grensverleggend album af vol warme elektronische composities.
Door Redactie op

nieuwsbrief