gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Deze versie bevat een 100 paginatellende Delta Tourboek met cd, 80 foto's van de band en unieke herinneringen en de CD met 4 bonusnummers.

Hunkeren naar live-muziek doen we allemaal in deze coronatijd. Het is niet vreemd dat veel bands live-albums uitbrengen. Als je deze van Mumford and Sons draait, zijn je kamermuren snel verdwenen. Je waant je tussen het deinende publiek op Rock Werchter. De cover Hurt is hier opgenomen. De live-registraties zijn opvallend goed. Interessant is dat er niet gekozen is voor één concert van de Delta Tour uit 2018/2019, maar voor opnames van diverse optredens. De warme, doorleefde stem van Marcus Mumford klinkt even vol en gelaagd als live. De folkrockband voegde ook een Beatles-cover toe. Gewaagd want fans zullen je vertolking altijd vergelijken met het origineel. De Britten laten de With A Little Help From My Friends absoluut in z’n waarde en kiezen voor het arrangement van Joe Cocker. Ze brachten ook Delta Diaries uit, een 100-pagina’s tellend boek met anekdotes, foto’s en setlists. Er zijn vier bonustracks toegevoegd. Voor Nederlandse fans zijn die van 3FM Mega Exclusive mogelijk extra interessant.
Door Rosanne de Boer op

Tracks

Disc 1
1. Slip Away (Live From Manchester)
2. Blood (Live From Stockholm)
3. Blind Leading The Blind (Live From Austin)
4. Hurt (Live From Werchter)
5. Awake My Soul (Live From Denver)
6. With A Little Help From My Friends (Live From London)
7. Woman (Live From Amsterdam)
8. Wild Heart (Live From Amsterdam)
9. Forever (Live From Los Angeles)
10. White Blank Page (Live From Los Angeles)

nieuwsbrief