gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

GERRARD STREET

PRINCE

Label: GERRARD STREET
Releasedatum: 18-12-2021
Herkomst: NL
Item-nr: 4334384
EAN: 7424955298238
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Van deze top-koptelefoon staat nu een demonstratie model in Concerto. Kom 'm uitproberen!




PRINCE

Geniet van de hoogste geluidskwaliteit en stilte dankzij Noise Cancelling, en gebruik meerdere devices tegelijkertijd. De combinatie van krachtig, kraakhelder geluid, een prachtig design en volledige modulariteit belichaamt onze visie op productontwerp.

Digital Active Noise Cancelling
De PRINCE beschikt over de krachtigste digital noise cancelling van dit moment. Hierdoor wordt omgevingsgeluid geblokkeerd en kun jij nog meer opgaan in het haarscherpe geluid van jouw lievelingstracks!

Gaat een leven lang mee
Producten waar je van houdt slijten vaak het hardst. Ongelukje gehad? Bestel gratis een vervangende module en ontvang deze na 1 a 2 dagen door de brievenbus. Een retourenvelop voor de beschadigde module wordt bijgeleverd, zodat wij de oude onderdelen weer duurzaam kunnen hergebruiken. Jouw hele leven lang!

Het diepste geluid dat je ooit hebt gehoord
Onze koptelefoons bieden een perfecte afspeelkwaliteit met een zorgvuldig getunede akoestische weergave die zorgt voor een ongekend diepe bas, een warm middengebied en helder hoog. En dankzij Apt-X ondersteuning luister je zonder kwaliteitsverlies!

Dagenlang power, en zo weer opgeladen
Geniet in volle vrijheid van de kracht van de PRINCE; onze batterij gaat tot wel 40 uur mee – of 22 uur als je noise-cancelling inschakelt. Is je batterij toch leeg? Na 5 minuten opladen kun je alweer 2 uur luisteren!

Alle onderdelen zijn vervangbaar
Elk onderdeel kan makkelijk losgehaald en vervangen worden. Daardoor hoeft dus niet de hele koptelefoon weggegooid te worden als er iets kapot gaat.
Dat is de kracht van modulair design!

Multitasken gaat moeiteloos, dankzij Multipoint pairing
Je kunt je smartphone en laptop tegelijkertijd verbinden dankzij de meest geavanceerde Qualcomm chipset. Dus als er een telefoontje binnenkomt, maakt de PRINCE automatisch verbinding met het juiste device.

Specificaties
Bluetooth versie: v5.0
Voice assistant: Siri, Google
Driver grootte: 40mm
Driver impedantie: 32ohm
Draadloze batterijduur: 40 uur
Oplaadduur: 1,5 uur
Oplaadkabel (USB-C)
Audio kabel (3.5 mm minijack)

Door Redactie op

nieuwsbrief