gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

HALFON, SIMON

OASIS SUPERSONIC

Label: XANDER
Releasedatum: 10-02-2022
Herkomst: NL
Item-nr: 4345325
EAN: 9789401616553
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

De biografie Supersonic van Simon Halfon is het eerste geautoriseerde boek van Oasis ooit. Gebaseerd op meer dan dertig uur interviews met de bandleden en de mensen om hen heen.
Supersonic van Simon Halfon vertelt het verhaal van de enige band die er voor jongeren in de jaren negentig toe deed: Oasis. Wat begon met kleine optredens in morsige kroegen, eindigde in uitverkochte stadions voor een uitzinnige menigte, als een van de grootste Britse rockbands ter wereld.

Met hun kenmerkende openhartigheid en humor vertellen Liam en Noel Gallagher over de cruciale momenten in hun fenomenale carrière. Over hun onstuimige weg naar de top, en hoe zij de stem van een generatie feilloos wisten te verwoorden: brutaal, jong, trots, klasseloos en ultiem zelfverzekerd.

Gebaseerd op meer dan dertig uur interviews met Liam, Noel en de mensen om hen heen, aangevuld met exclusief beeldmateriaal, is Supersonic de ultieme biografie en een must-read voor elke Oasis-fan.

‘Net het boek gelezen… Loved it! Ik heb gehuild van het lachen om de bizarre dingen die we hebben gedaan.’ – Noel Gallagher
Door Redactie op

nieuwsbrief