gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

HUISMAN, MARTIJN & GIJBERT HANEKROOT

BABYLON BY BUS BOB MARLEY & THE WAILERS IN NEDERLAND

Label: GW BOEKEN
Releasedatum: 04-05-2019
Herkomst: NL
Item-nr: 4397120
EAN: 9789082265040
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

In BABYLON BY BUS: Bob Marley & The Wailers in Nederland beleven we opnieuw het gouden tijdperk van reggae in de jaren zeventig, toen Bob Marley Nederland bezocht en reggaemuziek haar grootste triomfen vierde.

BABYLON BY BUS beschrijft in detail de concerten van Marley in Nederland en brengt die verhalen tot leven met de unieke foto’s van popfotograaf Gijsbert Hanekroot. De zwart-wit en full colour foto’s vangen Marley op zijn best.

In het voorjaar van 1976 brachten Marley en The Wailers de reggae-revolutie naar het Europese vasteland. De band kwam naar Amsterdam, waar ze enthousiast werd ontvangen door fans en de pers. Tussen 1977 en 1980 volgden uitverkochte concerten in Den Haag, Rotterdam (twee keer) en Geleen. Dit fotoboek neemt de lezer mee naar de jaren zeventig en de hoogtijdagen van Bob Marley & The Wailers. BABYLON BY BUS is een onmisbaar boek voor iedere liefhebber van Bob Marley en reggae.
Door Redactie op

nieuwsbrief