gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Bestel nu het nieuwe Maneskin album RUSH! en je krijgt er een gratis tote bag bij cadeau. Actie geldt zowel online als in de winkel. Let wel, op=op!



DELUXE HARDCOVER CD INCLUDING 5 PHOTO CARDS

Het uit Rome, Italië afkomstige Måneskin werd in 2016 opgericht en werd een jaar later tweede bij de Italiaanse editie van The X-Factor. Reden om de band te selecteren voor het Eurovisie Songfestival en dat werd dan ook in 2021 door de band gewonnen. Een internationale doorbraak stond voor de deur en met het prima album Teatro d'ira - Vol. I wisten ze en vele landen succes te krijgen. Een beetje controverse is de band niet vreemd en dat maakt het juist zo'n aparte winnaar van een doorgaans brave zangwedstrijd. Hoge verwachtingen zijn er voor de nieuwe plaat Rush! dat op diverse formaten uitgebracht wordt - de keuze is reuze. Op Rush! horen we weer de bekende glamrock waar de band patent op heeft. De start van de plaat is niet zonder clichématige gitaar riffs, maar bij Il Dono Della Vita weten ze zich te onderscheiden met een indrukwekkende sound. Stevige songs als Supermodel zijn volop aanwezig, maar de band maakt het meest indruk in het afsluitende The Loneliest.
Door Bert Dijkman op

Tracks

Disc 1
1. Own My Mind
2. Gossip
3. Timezone
4. Bla Bla Bla
5. Baby Said
6. Gasoline
7. Feel
8. Don't Wanna Sleep
9. Kool Kids
10. If Not For You
11. Read Your Diary
12. Mark Chapman
13. La Fine
14. Il Dono Della Vita
15. Mammamia
16. Supermodel
17. The Loneliest

nieuwsbrief