gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

PETER PAN SPEEDROCK

WE WANT BLOOD

Genre: Pop & Rock
Label: SUBURBAN
Releasedatum: 24-09-2010
Herkomst: NL
Item-nr: 2586577
EAN: 8716059002293
Levertijd: Gemiddeld 28 werkdagen

Recensie

De beste speedrockband van de lage landen zorgt weer voor een hoog testosterongehalte met hun achtste album in 13 jaar. En ze zijn maar op één ding uit: bloed!

De rockende beesten Peter, Bart en Bartmann gunden ons tijdens hun laatste concertreeks al een klein voorproefje op het nieuwe werk door twee tracks van het nieuwe album te spelen. Eén daarvan was de lekkere opener We Want Blood. De bandleden zijn er in geslaagd hun authenticiteit te behouden, waardoor de nummers een stuk louder, meaner, faster en dirtier klinken. Hiermee gaat Peter Pan duidelijk terug naar de basis van hun muziek. Voorbeelden hiervan zijn One-Woman Man, Crank up the Everything en Hell is Where it´s At. Een uitstapje naar oldschool punk, zoals we die kennen van de Buzzcocks, worden op een bijzonder goede manier uitgevoerd op nummers als Too Far Gone en Bad Energy. Maar genoeg geouwehoerd: dit is gewoon een band in absolute bloedvorm en klaar om, naast Europa, ook Japan en China te veroveren!

Tracks

Disc 1
1. We Want Blood!
2. Goin' Downtown
3. Sofullashit
4. One-Woman Man
5. Just Another Day
6. Crank Up The Everything!
7. It's Sbout You
8. Breaking Down
9. Bakkerburg
10. Gotta Do The Catchin' (While The Catchin' Is Good)
11. Bad Energy
12. Too Far Gone
13. Hell Is Where It's At

nieuwsbrief