gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

De Allman Brothers brengen met enige regelmaat shows uit van begin jaren zeventig en ook van de laatste tours zijn registraties verkrijgbaar. Nu Derek Trucks en Warren Haynes (opnieuw) de band verlaten en de dagen van de Allmans geteld lijken, worden er ook nieuwe registraties uitgebracht van de comeback jaren. Hadden we al First Set en 2nd Set, allebei geen complete shows, nu krijgen we een complete Beacon-show uit 1992 en een TV opname uit 1991.

Op de dubbel-cd Play All Night speelt een uitstekende band de pannen van het dak. Betts en Haynes spelen alsof hun leven er van af hangt terwijl ook de ritmesectie met twee drummers, een percussionist en de meesterlijke Allan Woody op bass een flinke duit in het muzikale zakje doen. Klassiekers als Statesboro Blues, In Memory Of Elizabeth Reed en Dreams worden afgewisseld met dan nieuw materiaal als End Of The Line en het Magistrale Nobody Knows. Luister en huiver.

Tracks

Disc 1
1. Statesboro Blues
2. You Don't Love Me
3. End Of The Line
4. Blue Sky
5. Nobody Knows
6. Low Down Dirty Mean
7. Seven Turns
8. Midnight Rider
9. Come On In My Kitchen
Disc 2
1. Guitar Intro / Hoochie Coochie Man
2. Jessica
3. Get On With Your Life
4. In Memory Of Elizabeth Reed
5. Revival
6. Dreams
7. Whipping Post

nieuwsbrief