gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

ISLEY BROTHERS, THE & SANTANA

POWER OF PEACE

Genre: Pop & Rock
Label: LEGACY
Releasedatum: 28-07-2017
Herkomst: NL
Item-nr: 3729937
EAN: 0889854485511
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

De samenwerking tussen Santana en The Isley Brothers komt niet helemaal uit de lucht vallen want Ronald Isley zong al twee nummers op Santana IV. Maar blijft een heel album tussen deze giganten ook overeind?
Power of Peace klinkt zoals gehoopt. Opener Are You Ready People zet de toon. Conga’s. De herkenbare soulstem van Ronald Isley en de immerherkenbare gitaarpartijen van enerzijds Carlos Santana en anderzijds die van Hendrixadept Ernie Isley. Hoewel het album naast covers maar één nieuw nummer bevat (het door Cindy Blackman Santana geschreven en samen met Ronald Isley gezongen I Remember) zet de band het covermateriaal naar eigen hand, zoals de uitgesponnen versie van God Bless the Child met een prachtige gitaarsolo van Santana op het eind of de dampende versie van I Just Want To Make Love To You. Zowel voor fans van Santana als die van The Isley Brothers verplichte kost. Laten we hopen dat deze samenwerking de aanzet vormt tot een album met volledig nieuw werk.

Tracks

Disc 1
1. Are You Ready
2. Total Destruction To Your Mind
3. Higher Ground
4. God Bless The Child
5. I Remember
6. Body Talk
Disc 2
1. Gypsy Woman
2. I Just Want To Make Love To You
3. Love, Peace, Happiness
4. What The World Needs Now Is Love Sweet Love
5. Mercy Mercy Me (The Ecology)
6. Let The Rain Fall On Me
7. Let There Be Peace On Earth

nieuwsbrief