gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

TV SERIES

MAIGRET SEIZOEN 2

Genre: Speelfilms
Label: BBC
Releasedatum: 13-02-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3793118
EAN: 8711983967496
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Regie: Sarah Harding, Thaddeus O'Sullivan
Cast: Ben Caplan, Douglas Hodge, Rowan Atkinson
BAFTA-winnaar Rowan Atkinson schittert als commissaris Maigret in deze gloednieuwe en verfrissende BBC bewerkingen. De verhalen werden gebaseerd op de geliefde misdaadromans van Georges Simenon en spelen zich af in de jaren '50 in Parijs. Night at the Crossroads: Een moordonderzoek van een diamanthandelaar uit Antwerpen lijkt te wijzen richting een Deense burger die leeft in de buitenwijken van Parijs. Maar ondanks alle bewijzen moet Maigret hem laten gaan, tot grote ergernis van oude vriend en collega Inspecteur Grandjean.
Maigret in Montmatre: Een stripper in Montmartre meldt dat ze in haar club twee mannen heeft horen praten over het doden van een gravin. Haar melding wordt niet erg serieus genomen totdat ze niet veel later dood gevonden wordt in haar kamer. Ook de gravin word vermoord gevonden. Aan Maigret de taak om de link tussen de twee moorden te vinden en de moordenaar te vinden.

nieuwsbrief