gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

GUESDON, JEAN-MICHEL

JIMI HENDRIX COMPLEET HET VERHAAL VAN DE 119 SONGS

Genre: Reissues
Label: WBOOKS
Releasedatum: 01-10-2019
Herkomst: NL
Item-nr: 4034862
EAN: 9789462583412
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Jimi Hendrix behoort onlosmakelijk tot het pantheon van de popmuziek. Hij was een gitaarvirtuoos en rockvernieuwer met onverslaanbare liveshows. In slechts vier jaar heeft hij het plafond van de rock ’n roll bereikt zoals voor hem misschien alleen The Beatles dat hebben gedaan.
Jimi Hendrix compleet. Het verhaal van de 119 songs is een trip langs het nog steeds frisse oeuvre van een meester. Van monsterhits als “Purple Haze” en “Hey Joe” naar de legendarische live-optredens als die bij Woodstock en van zijn bands The Experience en Band of Gypsys naar klassieke albums als Axis: Bold as Loveen Electric Ladyland. Bijzonder aan dit boek is de aandacht voor de vele nummers die verschenen zijn na zijn tragische vroegtijdige dood op de leeftijd van zevenentwintig.
Chronologisch gearrangeerd en geïllustreerd met honderden foto’s in kleur en zwart-wit is Jimi Hendrix compleet onmisbaar voor iedereen die zich ook maar een beetje een Jimi Hendrix fan durft te noemen. Het verschijnt als vijfde deel in de bestsellerserie over de discografieën van een aantal van de grootste muzikanten uit de geschiedenis. Eerder verschenen boeken voer The Beatles, Bob Dylan, The Rolling Stones en Pink Floyd.

nieuwsbrief