gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

KARSU

KARSU

Releasedatum: 01-11-2019
Herkomst: NL
Item-nr: 4057251
EAN: 8680869300095
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Karsu heeft een nieuw album uit, simpelweg getiteld ‘Karsu’. Voor het eerst durft ze - in deze tijd van social media druk - haar onzekerheden te tonen en haar twijfels te uiten, maar bijt ze ook van zich af in wederom zelfgeschreven Turkse en Engelstalige nummers. Ze stelt universele vragen als ‘Waarom doen we wat we doen? Voor Wie? Voor Wat?’ De release wordt gevolgd door een clubtour, die van start gaat in de Oosterpoort op 25 oktober en haar ook onder meer naar de Melkweg en TivoliVredenburg brengt.
De video van de eerste single Itiraf is inmiddels bijna 800.000 keer bekeken.

Karsu: “In deze tijd van 'streven naar perfectie' is er een tegengeluid nodig. We leven in een tijd waarin iedereen een mening over elkaar heeft en zich gelegitimeerd voelt om die te pas en te onpas met de wereld te delen. Onzekerheden worden verhuld met fillers en filters. We nemen beslissingen in het leven om een ander te pleasen, erbij te horen of om te laten zien dat we ertoe doen, en hebben daar vervolgens de bevestiging van een ander voor nodig. Er is echter maar één stem waar je naar moet luisteren en dat is die van jezelf. Wat wil jij? Leef je eigen leven, het is namelijk van jou.”



Door Redactie op 2019-10-30

nieuwsbrief