gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

BOS, STEF

TAALKUNSTENAARS

Label: NIEUW AMSTERDAM
Releasedatum: 24-08-2020
Herkomst: NL
Item-nr: 4089476
EAN: 9789046825006
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

'Zolang niemand in Nederland betere zinnen schrijft, heeft Stef Bos hier een verantwoordelijkheid.' Ali B
Taalkunstenaars: de mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. In dit deel: de beste teksten van Stef Bos. Met een voorwoord van Ali B, persoonlijke inleidingen en bijbehorende Spotify-playlist.

Wat ik ook wil zeggen
Jij krijgt mijn woorden klein
Was ik maar een dichter
Dan kon ik dichter bij jou zijn

Stef Bos brak begin jaren negentig door met de klassieker 'Papa' en is sindsdien met regelmaat terug te vinden in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten. Hij woont en werkt zowel in Vlaanderen als in Zuid-Afrika en zijn taal is bloemrijk, vol on-Hollandse uitdrukkingen en woordvondsten.
In dit boek leer je Stef Bos kennen aan de hand van een selectie liedteksten, vanaf de eerste songs tot en met zijn nieuwste nummers. Hij laat zien hoe hij schrijft, wie en wat hem inspireren en biedt zo een fraaie reis door de tijd die zijn woorden een nieuwe dimensie geven.

Taalkunstenaars is een serie waarin bekende Nederlandstalige artiesten hun mooiste, gevoeligste en meest bijzondere teksten bundelen. Van rappers die geraffineerd spelen met taal tot singer-songwriters die poëtische liefdesliedjes schrijven.
Door Redactie op 2020-06-03

nieuwsbrief